Service televizoare - Plasme - LCD - LED • Garantie Panasonic, Orion, Akai • Telecomenzi originale si dedicate

TV EXPERT SERVICE EXPERTUL TELEVIZORULUI TAU
 
service reparatii tv color
   
 
Prezentarea firmei
Service Reparatii TV color
 
Service Reparatii TV color


Firma SC BIJU PRESTCOM SRL prin brand-ul TV EXPERT SERVICE ofera servicii de depanare televizoare, plasme, lcd, led, componente electronice si telecomenzi.

Preocupati fiind de furnizarea unor servicii si produse de calitate am incheiat contracte de parteneriat cu prestigiose firme importatoare de componente electronice din tara.

Personalul societatii este format din specialisti in domeniul electronicii hotarati sa fie partenerii clientilor nostrii.

Activitatea de service se desfasoara in trei locatii din Oradea, in spatii moderne dotate cu aparatura profesionala. Acestea sunt situate pe str. Piatra Craiului nr.2, unde este si sediul firmei, in cartierul Nufarul, pe strada Bumbacului nr.28 si in cartierul Rogerius, pe b-dul Stefan cel Mare nr.51.

Firma detine, de asemenea, un spatiu comercial destinat vanzarii componentelor electronice, pe strada Piatra Craiului Nr 8.

Detinem de asemenea o baza de date cu scheme, caiete de service si dump-uri memorie.

Obiectivul nostru de viitor este cresterea calitatii serviciilor oferite, o colaborare cat mai fructuoasa cu partenerii nostri.

TV EXPERT SERVICE - EXPERTUL TELEVIZORULUI TAU

   
Powered by INTERGATE